De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Doetinchem

Gratis proeflessen en inschrijven

Nieuwe leerlingen mogen 2 keer gratis en vrijblijvend mee trainen. Als je daarna verder wilt trainen, dien je je in te schrijven bij de club. Hieronder lees je alles over het lesgeld en de kosten voor examens. Je inschrijving is maandelijks doorlopend en tot wederopzegging, met inachtneming van een opzegtermijn van één kalendermaand. Een opzegging moet uiterlijk op de 25e van de maand per e-mail ontvangen zijn.

Inschrijven doe je met dit inschrijfformulier.

 

Lesgeld seizoen 2020-2021

Men dient ingeschreven te zijn bij de Nederlandse Tang Soo Do Federatie, de kosten hiervoor zijn:

*Hieronder de nieuwe tarieven per 10 augustus 2020:


De maandelijkse contributie voor 1 (één) keer trainen per week bedraagt:

*Hieronder de nieuwe tarieven per 10 augustus 2020:


Voor de maandelijkse lesgelden ontvang je op de 25ste van de maand per e-mail een factuur. 

 

Meedoenarrangement en Jeugdsportfonds Gemeente Doetinchem

Voor de inwoners van gemeente Doetinchem die te maken hebben met een kleine portemonee, kunnen via Het Meedoenarrangement of Jeugdsportfonds korting regelen. Voor meer informatie, kan men vragen bij de leraar sabomnim Oliver de Guzman of contact opnemen met Sportservice Doetinchem of Meedoenarrangement.

 

Een Tang Soo Do UNIFORM

De prijs van een pak is afhankelijk van de maat. Tang Soo Do pakken kunnen bij club besteld worden. Standaard pakken, zonder borduursels en badges aangenaaid.

 

Examens