De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

23 augustus

Nieuwe sportles bij DGMA FightFit

DGMA gaat uitbreiden met een nieuwe sportles op de zaterdag en later op de woensdag in Enschede. Onze eerste sportles is FightFit welk gegeven zal worden door Johan.

Conditietraining op muziek met de beste Martial Arts bewegingen

Tijdens de FightFit-lessen stoot en trap je je weg naar fitheid, terwijl je onderweg tot wel 740 calorieën verbrandt. Deze high-energy, op vechtsport geïnspireerde workout is volledig contactloos en er zijn geen complexe bewegingen. Johan daagt je uit om de intensiteit te verhogen en motiveert je om het maximale uit elke ronde te halen. De stevige muziek wordt jouw soundtrack naar sterkere spieren, uitstekende conditie en balans. Je zult merken dat je stress makkelijk loslaat, plezier hebt en je een kampioen gaat voelen!

Wanneer

 -Start zaterdag van 10.00 tot 11.00 : 5 september (Tijdelijk in gymzaal aan de J.C. de Rijpstraat)

Nieuwe sportles bij DGMA FightFit 100% 100%

 -Start woensdag van 18.30 tot 19.30: We start zo snel mogelijk vanaf 4 deelnemers (Park de Kotten, Park de Kotten 319)

Meedoen!

Je hoeft geen lid te zijn om mee doen, maar reserveren is wel verplicht. Je betaalt dan per les dat je aanwezig bent vooraf en gepast contant € 7,50 per persoon. Een strippenkaart voor 10 lessen is voordeliger, slechts € 60,- voor 10 lessen. En speciaal voor Tang Soo Doka's is er een nog voordeliger strippenkaart, slechts € 25,- per 10 lessen!

Kledingadvies

 -(Korte) trainingsbroek waarin je vrij kunt bewegen
 -T-shirt/top
 -Sportschoenen die alleen binnen gedragen worden (aerobics modellen bieden de beste demping voor deze les)
 -Voor dames wordt een sport-BH geadviseerd
 -Handdoek en bidon

 

DGMA gaat uitbreiden met een nieuwe sportles op de zaterdag en later op de woensdag in Enschede. 2020-09-02 12:56:54 Conditie, Enschede, Glanerbrug, Sport, FightFit, Fit, Fun De Guzman Martial Art