De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Hwa Rang World Tang Soo Do Federation

Sinds april 2016 is De Guzman Martial Art aangesloten bij de Hwa Rang World Tang Soo Do Federation (HRWTSDF) welke onder leiding staat van Kwan Jang Nim HoSik Pak. HRWTSDF streeft er naar om in Europa een solide groep Tang Soo Do scholen bij te staan op zowel technisch als organisatorisch gebied. HRWTSDF is nieuw in Europa en is druk bezig om een sterke groep te ontwikkelen waar verschillende Europese Tang Soo Do scholen zich thuis voelen. De clubs blijven vrij om binnen Nederland en Europa mee te doen aan Tang Soo Do wedstrijden en evenementen van eigen en andere federaties.

Binnen Europa bestaat er Hwa Rang Tang Soo Do Europe, de vertegenwoordiging van Europese landen die aangesloten zijn bij de HRWTSDF. Deze werkgroep houdt zich bezig met de samenwerking, ondersteuning, kwaliteitswaarborging en relatiebeheer op het Europese continent. De volgende landen in Europa zijn aangesloten bij de Hwa Rang World Tang Soo Do Federatie: België, Engeland, Griekenland, Denemarken en Spanje.

HRWTSDF in het kort: