De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Lessen

De Guzman Martial Art heeft de Tang Soo Do lessen ingedeeld naar leeftijdscategorie, hierdoor zijn de lessen gericht op de leeftijd met verschillende band gradaties in een les. We bieden voor leerlingen tussen de 4 en 5 jaar het Ninja's programma, voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar hebben we het DGMA kids en junioren programma. Bij beide programma’s zijn de oefeningen op het belevingsgevoel van het kind gemaakt.

Voor leerlingen vanaf 13 jaar hebben we de reguliere Tang Soo Do lessen. De lessen zijn voor kinderen 60 minuten, gevorderden kids en junioren 90 minuten en voor volwassenen 90 minuten lang. Onze lessen zijn nooit hetzelfde, elke les is net weer iets anders. Hierdoor houden we het plezier tijdens de lessen hoog. We gaan graag voor de uitdaging, zowel in de groep, maar ook individueel.

Sa Bom Nim Oliver en zijn instructeurs bieden graag op een professionele wijze lessen aan. De lessen worden gegeven in Enschede en Doetinchem, in Doetinchem op verschillende locaties. Geïnteresseerden mogen bij ons altijd 2 keer gratis komen trainen, dat kan je doen na het invullen van het proefles-formulier. Vind je de lessen zo leuk dat je wilt blijven trainen, dan kan je je bij ons digitaal inschrijven om vast te komen trainen.

DGMA Ninja

DGMA Ninja programma biedt speciaal ontwikkelde karate lessen voor kids van 4 en 5 jaar.

DGMA Kids

Het kids programma bij De Guzman Martial Art is een karate programma voor kinderen van 5 jaar tot en met 8 jaar.

DGMA Junioren

De lessen voor de DGMA Junioren zijn gericht op het ontwikkelen van de fijne en grove motoriek, het versterken van de lichaam.

Tang Soo Do

Bij de reguliere Tang Soo Do lessen vanaf 13 jaar leer je meer dan alleen stoten en trappen. De nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling van de krijgskunst.

Doce Pares Eskrima

Eskrima–ook bekend als Kali of Arnis–is een complete en veelzijdige vorm van Martial Arts, waarbij de nadruk vooral ligt op het gebruik van wapens zoals stokken.

FightFit

Tijdens de FightFit-lessen in Enschede stoot en trap je je weg naar fitheid, terwijl je onderweg tot wel 740 calorieën verbrandt.

FlowFit

Jouw persoonlijk time-out van stress en spanning

Proefles

Je kan bij ons 2 keer gratis en vrijblijvend een les komen meedoen. Wil je proefles komen volgen? Plan hier direct zelf je eerste les in!

Prijzen

Contributies voor Doetinchem en Enschede

Inschrijven

Na de proeflessen kan men via dit formulier inschrijven. Vul de gegevens in en we nemen dan contact op als alles verwerkt is.

Onze locaties

We zijn actief in Enschede en Doetinchem en hebben in beide plaatsen meerdere locaties. Kijk hier voor meer informatie over de locaties.

Lesrooster

Het lesrooter van De Guzman Martial Art in Enschede en Doetinchem.

Uitschrijven

Uitschrijven bij onze club kan alleen per e-mail, via de app of per brief. Mondeling is dit niet mogelijk. We hanteren één kalendermaand opzegtermijn.