De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Lessen

De Guzman Martial Art heeft de lessen ingedeeld naar leeftijdscategorie, hierdoor zijn de lessen gericht op de leeftijd met verschillende band gradaties in een les. We bieden voor leerlingen tussen de 4 en 5 jaar het Hwa Rang Tijgers programma, voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar hebben we het Hwa Rang Krijgers programma. Bij beide programma’s zijn de oefeningen op het belevingsgevoel van het kind gemaakt.

Voor leerlingen vanaf 13 jaar hebben we de reguliere Tang Soo Do lessen. De lessen zijn voor kinderen 60 minuten en voor volwassenen 90 minuten lang. Onze lessen zijn nooit hetzelfde, elke les is net weer iets anders. Hierdoor houden we het plezier tijdens de lessen hoog. We gaan graag voor de uitdaging, zowel in de groep, maar ook individueel.

Sa Bom Nim Oliver en zijn instructeurs bieden graag op een professionele wijze lessen aan. De lessen worden gegeven in Enschede en Doetinchem, in Doetinchem op verschillende locaties. Geïnteresseerden mogen bij ons altijd 2 keer gratis komen trainen, dat kan je doen na het invullen van het proefles-formulier. Vind je de lessen zo leuk dat je wilt blijven trainen, dan kan je je bij ons digitaal inschrijven om vast te komen trainen.

Hwa Rang Tijgers

Het Hwa Rang Tijgers programma is speciaal ontwikkeld voor kids van 4 jaar tot 5 jaar.

Hwa Rang Krijgers

De Hwa Rang Krijgers Programma bij De Guzman Martial Art is voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar.

Tang Soo Do

De Tang Soo Do lessen bij De Guzman Martial Art is mogelijk vanaf 13 jaar of met toestemming van de leraar. Je leert hier meer dan alleen stoten en trappen.

Onze locaties

We zijn actief in Enschede en Doetinchem en hebben in beide plaatsen meerdere locaties. Kijk hier voor meer informatie over de locaties.

Lesrooster

Het lesrooter van De Guzman Martial Art in Enschede en Doetinchem.

Proefles

Je kan bij ons 2 keer gratis en vrijblijvend een les komen meedoen. Wil je proefles komen volgen? Plan hier direct zelf je eerste les in!

Inschrijven

Na de proeflessen kan men via dit formulier inschrijven. Vul de gegevens in en we nemen dan contact op als alles verwerkt is.

Uitschrijven

Uitschrijven bij onze club kan alleen per e-mail, via de app of per brief doen. Mondeling is het niet mogelijk. We hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.