De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Over De Guzman Martial Art

De Guzman Martial Art

De club staat onder leiding van Oliver de Guzman die de school opgericht heeft in 2005. We zijn een professionele Martial Art school in Enschede en Doetinchem

Stichting De Guzman Martial Art

De stichting De Guzman Martial Art streeft ernaar om Tang Soo Do zoveel mogelijk te promoten in de breedste zin van het woord.

Huisregels en etiquette

We hebben regels opgesteld voor binnen onze dojang en daarbuiten. Respecteer deze ook en leef de regels na.

Instructeurs

De lessen worden gegeven met ervaren instructeurs en assistenten. De instructeurs zijn erkend door de Hwa Rang World Tang Soo Do Federation.

Nederlandse Tang Soo Do Federatie

De Nederlandse Federatie is het overkoepelend orgaan binnen Nederland, welk de visie van de Hwa Rang World Tang Soo Do Federation realiseert binnen Nederland.

Hwa Rang World Tang Soo Do Federation

De Hwa Rang World Tang So Do Federation is de internationale federatie waar we bij aangesloten zijn. De federatie word geleid door Kwan Jang Nim HoSik Pak.

Kwan Jang Nim HoSik Pak

Kwan Jang nim Hosik Pak is de leraar van Sa Bom nim Oliver de Guzman. Hij is de leider van de Hwa Rang World Tang Soo Do Federation en heeft de 9e DAN.

Exameneisen

Onze club werkt met banden gradaties en hiervoor moet men examens doen. Hier vind je de exameneisen voor je volgende band gradatie.

Banden

Tang Soo Do heeft bij de banden gradatie ook een filosofie (betekenis) per kleur van de band. Deze kun je hier vinden.

Media

Vind hier links naar media.