De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

DGMA Ninja

De lessen voor de Ninja's zijn gericht op het ontwikkelen van de motoriek, het verkennen van het lichaam en ook het mentale aspect van fysieke training in sociale context. De trainingen zijn spelvormen van oefeningen uit de Tang Soo Do les. De lessen richten zich op de persoonlijke groei van de leerling, verantwoordelijkheid en te leren omgaan met andere kinderen. De technieken worden uitgelegd op een wijze die aansluit bij de belevingswereld van kinderen, maar ook de filosofie van een echte ninja bijbrengen. Vanuit het ninja programma kan doorgestroomd worden naar het DGMA Kids programma.

Het DGMA Ninja programma is voor kinderen vanaf 4 jaar en 5 jaar. 

De lessen en worden op maandag en  donderdag van 15:45 tot 16:15 uur in Enschede gegeven. De klassen worden klein gehouden, zodat elke ninja voldoende aandacht krijgt tijdens de les. Elke kleur band representeert bepaalde doelen die de ninja gehaald hebben. Na een blok van 7 tot 10 weken (afhankelijk hoevaak de ninja traint) krijgt de ninja een echt ninja examen. Na het behalen van het ninjaexamen ontvangt de leerling een echte ninja diploma en een nieuwe band in een officiele ceremonie. Er zijn vijf ninja banden te verdienen voordat de ninja door kan stromen naar het DGMA kids programma. Als een ninja sneller ontwikkeld dan de anderen, kan hij/zij al eerder bij het DGMA kids programma instromen.

De kosten voor trainingen vor 1 keer per week bedragen € 17,- per maand.  Bij de eerste inschrijving wordt éénmalig  € 10,- inschrijfgeld in rekening gebracht. Voor de totale kosten kan men vinden op de pagina voor de prijzen.

Schrijf je nu in voor twee proeflessen!