De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Nederlandse Tang Soo Do Federatie

Binnen Nederland is de Nederlandse Tang Soo Do Federatie (NTSDF) de vertegenwoordiger voor de HRWTSDF. De NTSDF is de handelsnaam van de stichting De Guzman Martial Art, deze is opgericht en staat onder leiding van Sa Bom Nim Oliver de Guzman en Kyo Sa Nim Johan van Ingen. NTSDF werkt samen met Hwa Rang Tang Soo Do Europe.

De NTSDF is in het leven geroepen om nationale samenwerking onder Tang Soo Do scholen te zoeken, te stimuleren en clubs de mogelijkheid te geven zich bij de HRWTSDF aan te sluiten binnen Nederland. De NTSDF werkt samen met andere Hwa Rang leiders uit België, Griekenland, Spanje, Denemarken en Engeland.

Sa Bom Nim de Guzman blijft streven naar constante verbetering van de kwaliteit van Tang Soo Do in Nederland, met name voor de Hwa Rang World Tang Soo Do Federation. Hij hoopt om samen met bestaande en nieuw aangesloten scholen een hechte en vooruitstrevende groep te kunnen vormen binnen de Tang Soo Do wereld in Nederland.