De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Nederlandse Tang Soo Do Federatie

Binnen Nederland is de Nederlandse Tang Soo Do Federatie (NTSDF) een zelfstandig orgaan welk het Tang Soo Do promoot. De NTSDF is de handelsnaam van de stichting De Guzman Martial Art, deze is opgericht en staat onder leiding van Sa Bom Nim Oliver de Guzman en Kyo Sa Nim Johan van Ingen. NTSDF heeft samen met verschillende internationale organisaties gewerkt, maar is sinds augustus 2019 weer zelfstandig verder gegaan.

De NTSDF is in het leven geroepen om nationale samenwerking onder Tang Soo Do scholen te zoeken, te stimuleren en clubs de mogelijkheid te geven zich verder te ontwikkelen. De NTSDF werkt samen met andere Tang Soo Do leiders uit België, Griekenland, Spanje, Denemarken en Engeland.

Sa Bom Nim de Guzman blijft streven naar constante verbetering van de kwaliteit van Tang Soo Do in Nederland.. Hij hoopt om samen met bestaande en nieuw aangesloten scholen een hechte en vooruitstrevende groep te kunnen vormen binnen de Tang Soo Do wereld in Nederland.

NTSDF in het kort: