De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Tang Soo Do

Tang Soo Do voor junioren en volwassenenTijdens deze lessen krijgen de leerlingen vanaf 13 jaar de gewone Tang Soo Do lessen, waarbij de nadruk ligt op focus, kracht, balans, snelheid en weerbaarheid. De technieken en oefeningen worden met diepere betekenis uitgelegd door de leraar. Ook de essentie van Tang Soo Do als een zelfverdedigingsmethode komt meer naar voren. Men leert niet alleen maar fysiek beter te worden, maar ook mentaal. Leerlingen worden uitgedaagd om hun eigen grenzen te verleggen, meer zelfvertrouwen te krijgen en te luisteren naar hun eigen lichaam. Alleen schoppen en stoten is niet genoeg, je moet ook de betekenis weten van de techniek of oefening om jezelf beter weerbaar te maken. Tang Soo Do, met name de Moo Duk Kwan stijl, heeft zowel de harde vorm van karate, de flexibiliteit van Tae Kwon Do, en ook de sierlijkheid van Chinese Martial Arts.

De reguliere Tang Soo Do klassen zijn toegankelijk vanaf 13 jaar en ouder, of met toestemming van Sa bom nim de Guzman als de leerling jonger is dan 13 jaar.

Schrijf je nu in voor twee proeflessen!