De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

FlowFit

FlowFit

Jouw persoonlijke time-out van stress en spanning

FlowFit - Jouw persoonlijke time-out van stress en spanningTijdens de FlowFit-lessen gebruik je bewegingen uit yoga, tai chi en pilates om je persoonlijke time-out van stress en spanningen uit het dagelijks leven te creëren. In een ontspannen sfeer bouw je aan kracht, flexibiliteit en bewegingsbereik en verbeter je jouw houding en spierconditie. Door het werken vanuit de ademhaling verlaagt FlowFit het stressniveau en geeft deze les een gevoel van welzijn en rust. 

Johan helpt je veilig bewegen binnen de grenzen van jouw kunnen, zodat je je lichaam beter leert kennen en gebruiken. Hij geeft deze les al ruim 15 jaar en zal je stimuleren je grenzen te verkennen en individuele doelstellingen te behalen. Of je nu je flexibiliteit en bewegingsbereik wilt verbeteren, een sterkere rug en soepeler schouders wilt, je "beter in je vel" wilt voelen,  of gewoon een uur lekker wilt bewegen als time-out van de rest van je week, ben je hier op je plaats. FlowFit wordt afgesloten met een meditatieve relaxatie oefening, waarbij je je ademhaling gebruikt om je lichaam bewust te leren ontspannen en om je geest een kalm gevoel van welzijn te geven.

Het mooiste is dat iedereen, ongeacht hoe fit iemand op dit moment is, deze les kan volgen. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom (met de kanttekening dat kinderen onder de 16 geweigerd zullen worden als zij de essentie van de les verstoren).

De lessen worden aangeboden op de woensdagen van 19.30 tot 20.30 in de Dojang aan de Zuiderspoorstraat 7 te Enschede.  De kosten zijn € 28,- per maand.  

 

Kledingadvies