De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

15 december

Corona update 15 december

Beste leden,

Met de aanscherping van Corona maatregelen door de overheid voor de periode 15 dec. t/m 18 jan. geldt voor DGMA dat alle trainingen voor Tang Soo Do, Ninja's, FightFit en FlowFit per vandaag komen te vervallen. We vinden het heel erg jammer dat we niet gezamenlijk het jaar kunnen afronden en niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken.

Tot en met 18 januari lijkt in eerste instantie een hele lange periode maar weet dat hier 2 weken kerstvakantie in zitten. Netto zijn wij dus 3 weken langer dicht, dit is natuurlijk nog steeds erg jammer, maar noodzakelijk.

Gelukkig hebben wij de afgelopen jaar door getraind waar en wanneer het kon. DGMA vindt het belangrijk om de continuïteit in Tang Soo Do lessen zoveel mogelijk te behouden, zodat leden kunnen blijven groeien. We zijn erg blij dat wij sinds de zomer lekker hebben getraind met zijn allen en dat wij zelfs nog een examen hebben kunnen organiseren. Een start van het seizoen waarin wij ons uiterste best hebben gedaan om alles zo goed mogelijk te organiseren met passende veiligheidsmaatregelen en voldoende communicatie. Natuurlijk kijken wij nu al naar een mooie invulling als wij weer straks weer open gaan.

Hierbij willen we ondanks alle onzekerheid door corona een beroep op jullie doen en om betrokken te blijven bij onze school. Onze school staat voor respect, samenkomst en teamwork. Wij willen alle mogelijkheden bekijken om jullie als lid de komende periode en de periode daarna het vertrouwen in de school te laten behouden. Want 2021 moet ons jaar worden met examens, sportevenementen en natuurlijk een Clubtoernooi. Het organisatieteam is druk met kijken naar mogelijkheden om na de kerstvakantie alternatieven te bieden. We kunnen ons echter ook voorstellen dat je vragen hebt en nodig je dan ook uit om daarover contact met ons op te nemen. Ideeën zijn welkom!

Corona update 15 december 100% 100%

Al met al is de kerstvakantie dus helaas dit jaar door de regering vervroegd. Laten we hier ondanks alle beperkingen van genieten en vooral met elkaar waar dit veilig kan. Voor nu willen we jullie daarom een hele goede en gezonde (kerst-)tijd toewensen. Blijf hard trainen thuis, maak video’s voor op social media en tag ons erin (of stuur het via WhatsApp). Net zoals de vorige keer zullen we jullie missen en vinden we het altijd leuk om jullie in actie te zien.

Zelf gaan we ook keihard doortrainen thuis want in 2021 hebben we ook voornemens om lessen weer met motivatie, conditie en flexibiliteit te geven. En in 2021 gaan we weer heerlijk samen sportief aan de gang!

Samen zijn wij sterk, blijf elkaar motiveren en dan kunnen wij later het succes vieren!

Names team DGMA,

Sa bom nim Oliver
Kyo sa nim No─ôl
Kyo sa nim Johan
Kyo sa nim Willem
Jo Kyo Joris
Jo Gup Ja Gijs

Met de aanscherping van Corona maatregelen door de overheid geldt voor DGMA dat alle trainingen per vandaag komen te vervallen. 2020-12-15 15:18:18 Tang Soo Do, Moo Duk Kwan, Soo Bahk Do. Zelfverdediging, Weerbaarheid, Enschede, Glanerbrug, Doetinchem De Guzman Martial Art