De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

16 februari

Veel winnaars tijdens de Tang Soo Do toernooi

Na alle drukte voor, tijdens en na de wedstrijd willen we natuurlijk ook de winnaars feliciteren met hun gewonnen prijzen. Niet iedereen heeft wat gewonnen, maar iedereen die meedeed heeft hard getraind en geprobeerd. Voor veel  deelnemers was het de eerste keer meedoen aan een grote toernooi. Dat is een hele prestatie en overwinning. Daar is moed voor nodig. Wij als leraar en club zijn ontzettend trots op jullie! We hopen dat jullie fun hebben gehad en nieuwe vrienden hebben leren kennen.

Veel winnaars tijdens de Tang Soo Do toernooi 100% 100%

Voor Enschede deden er 40 deelnemers mee en waren twee teams die derde plaats wonnen bij de team hyung. Er werden 21 eerste plaatsen, 18 tweede plaatsen en 24 derde plaatsen gewonnen.

Voor Doetinchem deden er 6 deelnemers mee. De volwassenen team won de tweede plaats bij team hyungs. Er werd 3 eerste plaatsen, 5 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen gewonnen.

We willen alle winnaars feliciteren met hun gewonnen prijzen!

Na alle drukte voor, tijdens en na de wedstrijd willen we natuurlijk ook de winnaars feliciteren met hun gewonnen prijzen. 2020-02-20 12:32:41 Tang Soo Do, Soo Bahk Do, Moo Duk Kwan, Enschede, Battle of Europe, De Guzman Martial Art De Guzman Martial Art