De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Hwa Rang Tijgers

Hwa Rang TijgersDe lessen voor de Hwa Rang Tijgers zijn gericht op het ontwikkelen van de motoriek, het verkennen van het lichaam en ook het mentale aspect van fysieke training in sociale context. De trainingen zijn spelvormen van oefeningen uit de Tang Soo Do les. De lessen richten zich op de persoonlijke groei van de leerling, verantwoordelijkheid en te leren omgaan met andere kinderen. De technieken worden uitgelegd op een wijze die aansluit bij de belevingswereld van kinderen, maar ook de filosofie van een echte Hwa Rang krijger bijbrengen. Vanuit het Hwa Rang Tijgers programma kan doorgestroomd worden naar het Hwa Rang Krijgers programma.

Het Hwa Rang Tijgers programma is voor kinderen vanaf 4 jaar en 5 jaar. 

Vanaf september  starten we weer met de lessen en worden op  donderdag van 15:45 tot 16:15 uur in Enschede. De klassen worden klein gehouden, zodat elke tijger voldoende aandacht krijgt tijdens de les. Tijdens de lessen kunnen de tijgers ook slips verdienen. Elke kleur representeert bepaalde doelen die de tijgers gehaald hebben. Na een blok van 7 tot 10 weken (afhankelijk hoevaak de tijger traint) krijgt de tijger een echt tijgerexamen. Na het behalen van het tijgerexamen ontvangt de leerling een echte tijgerdiploma en een nieuwe band in een officiele ceremonie. Er zijn vijf tijgerbanden te verdienen voordat de tijger door kan stromen naar het Hwa Rang Krijgers programma. Als een tijger sneller ontwikkeld dan de anderen, kan hij/zij al eerder bij het Hwa Rang Krijgers programma instromen.

Op dit moment geven we alleen les op de donderdag van 15:45 tot 16:15. De lessen op maandag zullen weer hervat worden als er genoeg aanmeldingen zijn.

De kosten voor trainingen vor 1 keer per week bedragen € 15,- per maand. Voor 2 keer per week trainen  € 20,- . Bij de eerste inschrijving wordt éénmalig  € 10,- inschrijfgeld in rekening gebracht. Voor de totale kosten kan men vinden op de pagina voor de contributie.

Schrijf je nu in voor een proefles!