De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Hwa Rang Tijgers

Hwa Rang TijgersDe lessen voor de Hwa Rang Tijgers zijn gericht op het ontwikkelen van de motoriek, het verkennen van het lichaam en ook het mentale aspect van fysieke training in sociale context. De trainingen zijn spelvormen van oefeningen uit de Tang Soo Do les. De lessen richten zich op de persoonlijke groei van de leerling, verantwoordelijkheid en te leren omgaan met andere kinderen. De technieken worden uitgelegd op een wijze die aansluit bij de belevingswereld van kinderen, maar ook de filosofie van een echte Hwa Rang krijger bijbrengen. Vanuit het Hwa Rang Tijgers programma kan doorgestroomd worden naar het Hwa Rang Krijgers programma.

Het Hwa Rang Tijgers programma is voor kinderen vanaf 4 jaar en 5 jaar. 

Vanaf september starten de lessen en worden gegeven op maandag en donderdag van 16:15 tot 16:45 uur in Enschede. De klassen worden klein gehouden, zodat elke tijger voldoende aandacht krijgt tijdens de les. Na een blok van 7 weken krijgt de tijger een echt tijgerexamen. Na het behalen van het tijgerexamen ontvangt de leerling een echte tijgerdiploma en een nieuwe band in een officiele ceremonie. Er zijn vijf tijgerbanden te verdienen voordat de tijger door kan stromen naar het Hwa Rang Krijgers programma. Als een tijger sneller ontwikkeld dan de anderen, kan hij/zij al eerder bij het Hwa Rang Krijgers programma instromen.

De kosten voor beide trainingen samen (maandag en donderdag) bedragen € 20,- per maand. Bij de eerste inschrijving wordt éénmalig  € 10,- inschrijfgeld in rekening gebracht.

Schrijf je nu in voor een proefles!