De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

3 mei

Tang Soo do lessen weer in Doetinchem

Komend maandag (morgen, 4 mei) organiseren we voor de kinderen die trainen bij de locatie Wolborgenmate een training. De training is bij komende tijd naast het gebouw van X-tra's aan de Doetinchemseweg 67a. De weken erop tot sowiezo eind mei trainen we wel op de dinsdag (12, 19, 26 mei) van 16.00 tot 17.00. Allemaal bij X-tra's, omdat we dan ook de matten naar buiten kunnen dragen en omdat we makkelijker en sneller toestemming kregen van de gemeente Doetinchem. Hou de dag ervoor je e-mail, onze website en Facebookpagina in de gaten, mocht het namelijk te koud zijn of gaan regenen, dan gaat de les niet door!

Hou er wel rekening mee dat het buiten is. Trek dus onder je karate pak, gym-kleding een extra shirt aan. Trek ook niet teveel lagen kleren onder aan, omdat je anders weer oververhit raakt. Neem je eigen handdoek mee en een vol gevuld flesje water. Je kan je niet omkleden op de locatie en ga voor de tijd naar de WC. We kunnen soms ook met de sportschoenen aan trainen, neem die mee! Ow en neem een dunne jas mee voor na de training!!!

Ouders worden aangeraden om de leerlingen met de fiets of lopend te brengen. Komt men toch met de auto, dan vragen we jullie om de leerlingen alleen te droppen en op te halen. Voor medische redenen, graag contact opnemen met sa bom nim Oliver.

Kom optijd! Wees minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Kun je niet komen? E-mail ons via contact@dgma.nl of WhatsApp sa bom nim Oliver. Je kan je ook afmelden via de leden web-app. Deze registreert automatisch de afwezigheden van een leerling.

Tang Soo do lessen weer in Doetinchem 100% 100%

Voor de ouders en volwassenen is het erg belangrijk dat men op 1,5 meter van elkaar blijven. Geen handen geven en dus alleen de leerling brengt en ophaalt. Blijf niet hangen tijdens de training en na de training. Er kan namelijk gecontroleerd worden door de gemeente.

We hebben als club aangegeven bij de gemeente dat we de RIVM richtlijnen volgen, we hebben beperkt desinfecterend hand gel bij ons, We zullen na elke les de oefenmateriaal schoonmaken.

Dagen en tijden training: * 16.00 - 17.00
Maandag 4 mei (i.p.v. 5 mei)
Dinsdag 12 mei
Dinsdag 19 mei
Dinsdag 26 mei

Locatie: Doetinchemseweg 67a (X-tra's)

E-mail: contact@dgma.nl 
Facebookpagina: https://www.facebook.com/tsddoetinchem/

We hopen dat er zoveel mogelijk leerlingen weer mee gaan trainen! Anders zien we jullie snel weer na de mei-vakantie!

De Tang Soo Do lessen voor de jeugdleden in Doetinchem worden weer hervat. We volgen de RIVM richtlijn en de lessen zijn tijdelijk bij Doetinchemseweg 67a. 2020-05-03 17:12:15 Tang Soo Do, Moo Duk Kwan, Doetinchem, Zelfverdediging, Weerbaarheid, Karate, Corona, Covid19 De Guzman Martial Art