De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

24 augustus

Afmelden via de Leden WebApp

We willen onze leerlingen en ouders aanmoedigen om onze Leden WebApp te gebruiken. Afmelden kan vanaf nu alleen nog via de webapp. Je krijgt dan automatisch een punt voor je toeganstegoed die je weer kunt gebruiken om een les op een ander moment in te halen. In verband met Corona is het voor ons verplicht iedereen registreren, ook als je een les inhaalt. Om een inhaalles te reserveren kies je "Reserveren" in het menu van de WebApp en kiest de les en datum dat je wilt komen inhalen.

Afmelden via de Leden WebApp 100% 100%

Ons leden WebApp is ook gemakkelijk op de mobiel te plaatsen zonder het eerst te downloaden via een playstore.

Ga naar https://mijn.dgma.nl  vul je lidnummer en wachtwoord in. Ben jij je wachtwoord kwijt? Vraag deze dan aan met de knop "Wachtwoord aanvragen". Je wachtwoord wordt naar je e-mailadres gestuurd. 
Wil je een eigen wachtwoord invullen? Als je ingelogd bent kun je heel makkelijk je wachtwoord aanpassen in het menu "Mijn gegevens".

Hoe gemakkelijk kun je het krijgen?

We willen onze leerlingen en ouders aanmoedigen om onze Leden WebApp te gebruiken. 2020-08-24 15:36:04 Tang Soo Do De Guzman Martial Art