De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

14 oktober

Corona update vanaf 14 oktober

Hierbij een update naar aanleiding van de persconferentie van de regering van 13 oktober 2020. Als onafhankelijke karateschool volgen we de opgelegde regels door de overheid. We hebben hier nu aan te houden, zodat we niet hoeven te sluiten of een hoge boeten krijgen. Eerst zullen de aanvullende regels komen voor leerlingen tot en met 17 jaar en vervolgens aanvullende regels voor leerlingen vanaf 18 jaar.

- We volgen de al reeds geldende regels van de RIVM betreft hygiëne.

Corona update vanaf 14 oktober 100% 100%

Aanvullend:
- Alle leerlingen moeten omgekleed naar de les komen. Alle kleedruimtes zijn per heden gesloten.
- Alleen schoenen en jas uit in de kleedkamers en dan meteen de les in - niet omkleden/zitten/wachten/rondhangen.
- Buiten mogen er geen ouders blijven wachten, omdat we het niet kunnen handhaven of controleren.
- Toeschouwers zijn niet toegestaan.
- Leerlingen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis, dit betekent ook als iemand snottert of hoest.
- Alle lessen worden aangepast dat 1,5 meter afstand mogelijk blijft. We vragen de ouders van de kinderen dit ook thuis uit te leggen dat niet alle oefeningen gedaan kunnen worden, maar dat we de lessen voor hun wel leuk houden en dat ze wel wat leren betreft zelfverdediging.
- Het maken van ki-haps (schreeuw) tijdens de lessen zullen we afschaffen voorlopig.
- Voor de locatie Zuiderspoorstraat geldt: iedereen vanaf 13 jaar zijn verplicht om een mondkapje te dragen in het gebouw op het moment dat je niet in de leszaal ben.
- Voor de overige locaties geldt: iedereen vanaf 13 jaar worden met klem verzocht om een mondkapje te dragen in het gebouw op het moment dat je niet in de leszaal ben.
- Alle leerlingen dienen nu voor de aanvang van hun les de handen te wassen of desinfectiemiddel te gebruiken.

Aanvullend voor leerlingen vanaf 18 jaar:
- Je dient je thuis om te kleden, ook als je van college of werk komt.
- De lessen worden aangepast zodat je nog wel kan trainen op 1,5 meter afstand.
- Trainen met mondkapje wordt nog niet verplicht, maar dit mag vanzelfsprekend wel! Als we zo helpen de verspreiding minimaliseren en zorgen dat onze vatbare medeleerlingen mee kunnen blijven genieten van het samen trainen, dan zouden we dit zelfs willen adviseren.

Afmelden van een les doe je via de leden webapp:  https://mijn.dgma.nl/

Je dient je in te loggen met je lidnummer en een wachtwoord. Afmelden doe je doormiddel van het aanklikken via de button "absentie". De leden webapp is gebruiksvriendelijk en zeker aan te raden voor de mobiel. Als je afmeld krijg je een toegangstegoed die je weer kunt gebruiken om je les op een ander dag in te halen.

Hierbij een update naar aanleiding van de persconferentie van de regering van 13 oktober 2020. 2020-10-14 18:12:01 Tang Soo Do, Corona, Soo Bahk Do, Moo Duk Kwan, Doetinchem, Enschede, Glanerbrug De Guzman Martial Art