De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

2 september

Up Your Fitness Level

Binnenkort willen we weer beginnen met onze FightFit lessen in Glanerbrug en Enschede. We horen links en rechts dat er toch weer vraag naar is tegen een betaalbare prijs. 

Tijdens de FightFit-lessen in Glanerbrug ( gemeente Enschede) stoot en trap je je weg naar fitheid, terwijl je onderweg tot wel 740 calorieën verbrandt. Deze high-energy, op vechtsport geïnspireerde workout is volledig contactloos en er zijn geen complexe bewegingen. Je wordt uitgedaagd om de intensiteit te verhogen en gemotiveerd om het maximale uit elke ronde te halen. De stevige muziek wordt jouw soundtrack naar sterkere spieren, uitstekende conditie en balans. Je zult merken dat je stress makkelijk loslaat, plezier hebt en je een kampioen gaat voelen!

De lessen willen we aanbieden op de zaterdagen van 12.00 tot 13.00 in de gymzaal aan de J.C. de Rijpstraat 12A in Glanerbrug (gemeente Enschede).  De kosten zijn €28,- per maand voor 60 minuten les.  

De FightFit lessen zijn zeker een goede aanvulling om weer in conditie te komen of om weer voor de kerst wat kilo's af te vallen. Het is een groepsles, maar we hebben weer onze toffe sportieve en gezellige sportleraar Johan die de lessen gaat verzorgen.

Binnenkort willen we weer beginnen met onze FightFit lessen in Glanerbrug en Enschede. 2022-09-02 16:42:46 FightFit, Enschede, Glanerbrug, Sportles, Fitheid De Guzman Martial Art