De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

19 november

8 medailles op de Hwa Rang UK European Open

Zaterdag 17 november namen leerlingen van De Guzman Martial Art deel aan het laatste internationale Tang Soo Do toernooi van 2018. Met 2 jeugdleden en ieder 1 van hun ouders werd afgereisd naar het noorden van de UK voor een zonnig en succesvol wedstrijdweekend.

Noury Douwenga (7) sleepte een zilveren medaille in de wacht voor zijn loopvorm en wist zelfs 2x goud te behalen op de onderdelen non-contact en semi-contact sparren. Ferron van Rossum (8) won op diezelfde onderdelen goud en 2x brons. Instructeur Johan van Ingen behaalde brons voor zijn loopvorm en zilver bij wapens.

8 medailles op de Hwa Rang UK European Open 100% 100%

Dit was de eerste keer dat De Guzman Martial Art met jeugdleden deelnam aan een internationale wedstrijd in het buitenland. Na speciale goedkeuring van de schooldirecteur mochten de kinderen vrijdag eerder naar huis. Zo vertrok het team direct na het middaguur richting Schiphol om met het vliegtuig door te reizen naar Doncaster in de UK.

De wedstrijd begon zaterdag om 9:30 uur en was erg spannend. Hierbij werd flink geoefend op het Engels. Het non-contact sparren was een nieuwe ervaring. Zonder beschermers technieken met kracht en toch beheersd uitvoeren is zeker voor jonge kinderen geen eenvoudige opgave. De beide jongens hebben erg goed gepresteerd en vriendschappelijk samengewerkt met andere deelnemers. Rond 16:00 uur was de competitie afgerond.

Na een stevige maaltijd in een echte pub kon nog even gegamed worden. Voor het team zondag aan de terugreis begon was er nog tijd voor een wandeling in Sherwood Forrest – het bos van de beroemde Robin Hood. Met een prachtige zonsondergang vanuit het vliegtuig landde het team om 17:00 uur op Schiphol, waar de achtergebleven familie hen warm onthaalde. Iedereen kijkt terug op een prachtig weekend vol nieuwe herinneringen!

Zaterdag 17 november namen leerlingen van De Guzman Martial Art deel aan het laatste internationale Tang Soo Do toernooi van 2018. 2018-11-20 14:46:57 Tang Soo Do, Hwa Rang Tang Soo Do, Engeland, Uk, De Guzman Martial Art