De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Doce Pares Eskrima

Doce Pares NederlandEskrima – ook bekent als Kali of Arnis – is een complete en veelzijdige vorm van Martial Arts, waarbij de nadruk vooral ligt op het gebruik van wapens zoals stokken (olisi).  Hierdoor worden reflexen, bewegingen, instinctieve reacties, snelheid en coördinatie verbeterd. Pas wanneer je de techniek met stok onder de knie hebt leer je hoe je de technieken zonder stok kunt toepassen. Om de wapens als een verlengstuk te maken van je lichaam moet je de behendigheid van de technieken goed onder de knie krijgen.

Eskrima is nieuw bij onze club en wordt gegeven op de woensdag van 18.00 tot 19.00 in de gymzaal aan de Straatburglaan in Enschede en op de zaterdag van 11.30 tot 12.30 in de gymzaal aan de J.C. de Rijpstraat in Glanerbrug. De lessen zijn voor nu en komende tijd gericht op beginners. 

De lessen worden gegeven door Oliver de Guzman onder toezicht van Marcel van Dongen van Doce Pares Nederland. De Guzman Martial Art is aangesloten bij Doce Pares Nederland.

Meedoen!

Je hoeft geen lid te zijn om mee doen, maar reserveren is wel verplicht. Je betaalt dan per les dat je aanwezig bent vooraf en gepast contant € 7,50 per persoon. Een strippenkaart voor 10 lessen is voordeliger, slechts € 60,- voor 10 lessen. En speciaal voor Tang Soo Doka's is er een nog voordeliger strippenkaart, slechts € 25,- per 10 lessen!  Schrijf je nu in voor twee proeflessen!


Wil jij je na de proeflessen inschrijven?  Dat kan via het volgende link: Eksrima inschrijven!

 

Kledingadvies