De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

2019

Op zaterdag 9 februari zal de derde editie van het Hwa Rang Kampioenschap plaatsvinden in de Pathmoshal. Het Hwa Rang Kampioenschap is de internationale Tang Soo Do wedstrijd van De Guzman Martial Art, waarbij deelnemers uit binnen- en buitenland aan zullen deelnemen. Naast de vier oorspronkelijke onderdelen zal er vanaf dit editie ook de team hyungs plaatsvinden. Voor elke deelnemende club is er de mogelijkheid om 1 team voor de kinderen tot 13 jaar deel te laten nemen en 1 team voor de volwassenen (14 jaar en ouder). 

Ook deze keer zijn er weer mooie unieke medailles te winnen en grand champion trofeeën. Er hebben al clubs aangemeld uit binnen en buitenland en het belooft weer een mooie wedstrijd te worden voor jong en oud en voor de witte band deelnemer tot de meesters.

Registreren kan tot 27 januari via je instructeur of neem contact op met de organisatie via hr2019@dgma.nl. Dit is een invitational Tang Soo Do only wedstrijd.

Het volgende link kun je de regels van de wedstrijd downloaden.

Videolink naar onze 2019 editie: Hwa Rang Kampioenschap 2019

 

Graag willen we onderstaande sponsoren hartelijk danken voor hun steun aan het Hwa Rang Kampioenschap 2019

 

ACMEWeb Internet Services BitNation Focus! Fysiotherapie Ryan Hendricks KP Eco Parts Witzand Bouwmaterialen