De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Enschede

De Guzman Martial Art heeft drie locaties in Enschede. Onze hoofdlocatie is Zuiderspoorstraat 7, we zitten in het gebouw van dansstudio Focus!. We trainen hier op de maandag en donderdag. Op de zaterdag trainen we tijdelijk in het gymlokaal aan de J.C. de Rijpstraat 12. Op de woensdag geven we sportlessen  in het gymlokaal Straatsburglaan aan de Straatsburglaan. Alle drie de locaties zijn goed bereikbaar en er is genoeg parkeerplek. Op dit moment mogen ouders niet binnen wachten. Dit wegens de Corona maatregelen opgelegd door de regering.

Bij het locatie J.C. de Rijpstraat op de zaterdag geven we van 9 uur tot 10 uur een gezamelijke training voor alle leerlingen. We gaan optimaal gebruik maken van de trainingshal. We starten samen, daarna zullen de junioren en volwassenen de ene helft van de zaal gebruiken en de kids beginners de andere helft. Van 10.00 tot 10.30 kunnen leerlingen individueel in begeleiding trainen.

Van 10.30 uur tot 11.30 uur zal Johan van Ingen FightFit lessen gaan geven aan leerlingen en wie maar wilt meedoen. 

Corona update locatie Enschede en Glanerbrug:

Door de opgelegde maatregelen door de regering zijn onze tijden en locaties tijdelijk verplaatst. We mogen helaas nog niet binne trainen. We zijn hierdoor afhankelijk van het weer en andere omstandigheden. Kijk op onze nieuwspagina voor de meest actuele tijd en locatie. We trainen dus buiten, wc en omkleedruimte is niet aanwezig. Neem je eigen bidon mee, handdoek, jas. Kleed je in sportkleren en stevige sportschoenen. Mocht het weer wisselvallig zijn, neem dan voor de zekerheid ook een paraplu mee.

Enschede - Volkspark bij de speeltuin en vogelkooi

Maandag en donderdag

Ninja's: 15.45 - 16.15 
Kids beginners t/m 8 jaar en tot oranje band: 16.30 - 17.30
Kids vanaf 9 jaar en met oranje-groene band en hoger en volwassenen: 17.30 - 18.30 / 19.00 

Glanerbrug - J.C. de Rijpstraat veldje

Zaterdag

Alle graduaties en leeftijden: 10.00 - 11.00/ 11.30

Route

Enschede centrum

Focus! - Zuiderspoorstraat 7, 7512AX te Enschede

Klik om af te spelen

Klik om af te spelen De lessen van Tang Soo Do in Enschede worden gegeven in het gebouw van Focus! aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. De locatie heeft twee kleedkamers en beschikt over een douche.

Bekijk ook de twee verduidelijkende route-filmpjes, omdat de meeste navigatie-systemen dit adres niet juist weergeven.

 

 

Enschede - woensdag

Gymlokaal Straatsburglaan 10 - J.C. de Rijpstraat 12, 7543XJ te Enschede

De lessen voor FlowFit voor Enschede worden gegeven in gymlokaal aan de Straatsburglaan in Enschede.

 

Glanerbrug

Gymlokaal J.C. de Rijpstraat - J.C. de Rijpstraat 12, 7532XT te Enschede

De lessen voor Tang Soo Do en FightFit voor Glanerbrug worden gegeven in gymlokaal aan de J.C. de Rijpstraat in Glanerbrug.

map