De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Enschede

De Guzman Martial Art heeft twee locaties in Enschede. Onze hoofdlocatie is Zuiderspoorstraat 7, we zitten in het gebouw van dansstudio Focus!. We trainen hier op de maandag en donderdag. Op de zaterdag trainen we in de Esmarke aan de Esmarkerlaan 205. Beide locaties zijn goed bereikbaar en er is genoeg parkeerplek. Bij de zuiderspoorstraat is er mogelijkheid om in de lounge te wachten als ouder, waarbij consumptie mogelijk is.

Route

Enschede centrum

Focus! - Zuiderspoorstraat 7, 7512AX te Enschede

Klik om af te spelen Klik om af te spelenDe lessen van Tang Soo Do Enschede in Enschede worden gegeven in het gebouw van Focus! aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. De locatie heeft twee kleedkamers en beschikt over een douche. Ouders kunnen in de lounge wachten onder het genot van een kopje koffie, terwijl ze op de televisie live mee kunnen kijken wat er in de les gebeurt.

Bekijk ook de twee verduidelijkende route-filmpjes, omdat de meeste navigatie-systemen dit adres niet juist weergeven.

 

 

Enschede Oost / Glanerbrug

Sportxaal De Esmarke - Esmarkelaan 205, 7534JZ te Enschede

De lessen van Tang Soo Do Enschede voor Enschede Ooost en Glanerbrug worden gegeven in Sporthal De Esmarke aan de Esmarkelaan 205 in Enschede.

map