De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

9 juli

DGMA Zomervakantie 2021

Komende zomervakantie zijn we gesloten om even alles gereed te maken voor het nieuwe seizoen, zelf te trainen om onze leden weer nieuwe technieken en oefeningen te geven en natuurlijk ook beetje bijkomen van een bewogen seizoen 2020 - 2021 met veel ups en downs. Tijdens de zomervakantie zal er geen Tang Soo Do gegeven worden in Doetinchem, Enschede en Glanerbrug!

We willen graag onze leerlingen, de ouders en onze vaste supporters erg bedanken voor hun steun afgelopen seizoen. We hebben niet veel activiteiten kunnen organiseren of aan mee kunnen doen, maar we gaan hoopvol en met frisse zin naar een nieuwe seizoen.

Dank allemaal en tot eind augustus. We zullen onze leden en de ouders een week voor de start nog een e-mail sturen met actuele informatie.

Tang Soo Do in Enschede en Glanerbrug: vanaf maandag 12 juli vakantie. We starten dan weer op maandag 23 augustus.
Tang Soo Do in Doetinchem: vanaf woensdag 14 juli vakantie. We starten dan weer op dinsdag 31 augustus.

Namens De Guzman Martial Art

Sabom nim Oliver de Guzman
Kyosa nim Noël Kaak
Kyosa nim Johan van Ingen
Kyosa nim Willem Huiting
Jokyo Joris van Bellen
Jokyo Gijs Fryling
Jokyo Myriam Bergervoet
Jokyo Ferron van Rossum
Chef materialen Michel van Rossum

Komende zomervakantie zijn we gesloten om even alles gereed te maken voor het nieuwe seizoen. 2021-07-09 14:45:18 Tang Soo Do, Moo Duk Kwan, Zelfverdediging, Weerbaarheid, Doetinchem, Enschede, Glanerbrug, Karate, Koreaans Karate De Guzman Martial Art