De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van De Guzman Martial Art

1 maart

Hwa Rang Tang Soo Do Kampioenschap 2018 groot succes

Afgelopen zaterdag vond in de Pathmoshal de tweede editie van het Hwa Rang Tang Soo Do Kampioenschap plaats. 212 karateka’s streden onder het toeziend oog van grootmeester HoSik Pak en meester Oliver de Guzman op de onderdelen loopvormen, wapens, sparren en breektesten. De deelnemers van De Guzman Martial Art namen 7x goud, 10x zilver en 17x brons.

Hwa Rang Tang Soo Do Kampioenschap 2018 groot succes 100% 100%

 Dit jaar maakten vele bekende gezichten en ook een flink aantal nieuwkomers hun opwachting. Maar liefst 25 scholen uit binnen- en buitenland zijn naar Enschede gekomen voor het eerste internationale toernooi van het jaar. De dag is zeer sportief verlopen en de EHBO heeft het op wat icepacks en pleisters na erg rustig gehad.

 De alle vroegte vertrokken kwamen de eerste deelnemers om 8:00 uur aan. Na de openingsceremonie konden de toeschouwers genieten van loopvormen en wapenvormen van de zwarte banders. Zij werden gevolgd door alle onderdelen van de jeugd tot 13 jaar, waarna het de beurt was aan de gekleurde banden vanaf 14 jaar. De competitie eindigde met sparren en de breektesten van de zwarte banders. Na het erepodium sprak grootmeester Pak zijn lof en dank uit voor de organisatie van dit fantastische kampioenschap.

212 karateka’s streden onder het toeziend oog van grootmeester HoSik Pak en meester Oliver de Guzman op de onderdelen loopvormen, wapens, sparren en breektesten. 2018-05-09 15:55:37 Hwa Rang, Tang Soo Do, Enschede, Doetinchem De Guzman Martial Art