De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Enschede

Gratis proeflessen en inschrijven

Nieuwe leerlingen mogen 2 keer gratis en vrijblijvend mee trainen. Als je daarna verder wilt trainen, dien je je in te schrijven bij de club. Hieronder lees je alles over het lesgeld en de kosten voor examens. Je inschrijving is maandelijks doorlopend en tot wederopzegging, met inachtneming van een opzegtermijn van één kalendermaand. Een opzegging moet uiterlijk op de 25e van de maand per e-mail ontvangen zijn of via " Mijn Tang Soo Do" pagina.
*English: Your monthly class is ongoing and until further notice, with a notice of ending period of 1 calendar month. A notice must be received by the 25th of the month by e-mail or thru "Mijn Tang Soo Do".

Inschrijven doe je met dit inschrijfformulier.

 

Lesgeld seizoen 2021-2022 DGMA ninja's

*Hieronder de nieuwe tarieven per 01 augustus 2021:

Men dient eenmalig onderstaande te voldoen:

De maandelijkse contributie voor Ninja  klas bedraagt:
DGMA Ninja klas is vanaf 4 jaar t/m 5 jaar 30 minuten les

 

Lesgeld seizoen 2021-2022 DGMA Kids, Junioren en Volwassenen Tang Soo Do

*Hieronder de nieuwe tarieven per 01 augustus 2021:

Men dient ingeschreven te zijn bij de Nederlandse Tang Soo Do Federatie, de kosten hiervoor zijn:


De maandelijkse contributie voor DGMA Kids klas bedraagt:  klas is vanaf 5 jaar t/m 9 jaar 60 minuten les

De maandelijkse contributie voor DGMA Junioren klas bedraagt: vanaf 9 jaar t/m 13 jaar 90 minuten les


De maandelijkse contributie voor Volwassenen Tang Soo Do klas bedraagt: klas is vanaf 13 jaar en ouder 90 minuten les


Voor de maandelijkse lesgelden ontvang je rond de 25ste van de maand per e-mail een factuur. 

 

Sportlessen: FightFit en FlowFit

Je hoeft geen lid te zijn om mee doen aan de Eskrima lessenFightFit of FlowFit lessen, maar reserveren is wel verplicht. Je betaalt dan per les dat je aanwezig bent vooraf en gepast contant € 7,50 per persoon. Om te reserveren moeten we jouw gegevens in ons administratiesysteem verwerken, zodat je kunt inloggen op onze Leden WebApp. Om je gegevens aan te leveren ga je naar ons inschrijfformulier en kies je voor de activiteit "FightFit/FlowFit Losse Les". Zodra we jouw gegevens verwerkt hebben ontvang je een mail met alle informatie om in te kunnen loggen op de app, zodat je jouw lesreserveringen kunt doen.

Een strippenkaart voor 10 lessen is echter voordeliger, slechts € 60,- voor 10 lessen. Om jouw eerste keer strippenkaart te bestellen ga je naar ons inschrijfformulier en kies je voor de activiteit "FightFit/FlowFit Strippenkaart". Zodra we jouw gegevens verwerkt hebben ontvang je een mail met alle informatie om in te kunnen loggen op de app, zodat je jouw lesreserveringen kunt doen. Ook kun je voortaan hier je strippenkaarten bestellen.

En speciaal voor Tang Soo Doka's is er een nóg voordeliger strippenkaart, slechts € 25,- per 10 lessen! Ga naar je Leden WebApp, kies in het menu voor "Activiteiten", klik vervolgens op de groene knop "Workshop, evenement of strippenkaart" en kies voor "FightFit/FlowFit Strippenkaart TSD Leden".

 

Een Tang Soo Do pak

We streven er naar dat alle leerlingen hetzelfde karatepak gebruiken. Bij ons train je niet alleen om te schoppen en te slaan, maar je zal ook elkaar moeten vastpakken, op de grond werpen of aan de uniformen moeten trekken. Wij als club kiezen hierbij voor de meest aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Daarom dienen karatepakken rechtstreeks bij onze club te worden aangeschaft. Dit zorgt voor uniformiteit bij trainingen, maar ook wedstrijden en andere activiteiten. De prijs van een pak is afhankelijk van de maat. 

 

Examens

De examens dienen voor aanvang van het examen contant betaald te worden. Bij het examengeld zijn materiaalkosten, zoals houten planken en dakpannen, niet inbegrepen.

 

Jeugdfonds sport en Cultuur Enschede