De Guzman Martial Art Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Enschede

Gratis proeflessen en inschrijven

Nieuwe leerlingen mogen 2 keer gratis en vrijblijvend mee trainen. Als je daarna verder wilt trainen, dien je je in te schrijven bij de club. Hieronder lees je alles over het lesgeld en de kosten voor examens. Je inschrijving is maandelijks doorlopend en tot wederopzegging, met inachtneming van een opzegtermijn van één kalendermaand. Een opzegging moet uiterlijk op de 25e van de maand per e-mail ontvangen zijn of via " Mijn Tang Soo Do" pagina.
*English: Your monthly class is ongoing and until further notice, with a notice of ending period of 1 calendar month. A notice must be received by the 25th of the month by e-mail or thru "Mijn Tang Soo Do".

Inschrijven doe je met dit inschrijfformulier.

 

Lesgeld seizoen 2022-2023 DGMA ninja's

*Hieronder de nieuwe tarieven per 01 september 2022:

Men dient eenmalig onderstaande te voldoen:

De maandelijkse contributie voor Ninja  klas bedraagt:
DGMA Ninja klas is vanaf 4 jaar t/m 5 jaar 30 minuten les

 

Lesgeld seizoen 2022-2023 DGMA Kids, Junioren en Volwassenen Tang Soo Do

*Hieronder de nieuwe tarieven per 01 september 2022:

Men dient ingeschreven te zijn bij de Nederlandse Tang Soo Do Federatie, de kosten hiervoor zijn: *deze worden éénmalig in kosten gebracht. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij de de Stichting Leergeld.

Voor de maandelijkse lesgelden ontvang je rond de 25ste van de maand per e-mail een factuur. 

 

Sportlessen: FightFit en Eskrima

Je dient lid te zijn om mee doen aan de Eskrima lessen en FightFit lessen. De lessen duren 60 minuten. Eskrima en FightFit worden op de zaterdagen gegeven in de gymzaal aan de J.C. de Rijpstraat.
Kosten:  60 min  € 28,00 via automatische incasso. Leerlingen die al Tang Soo Do doen bij ons, krijgen Eskrima of FightFit de 15% (als 2e les) of 30% (als de 3e les) korting op het totaal bedrag.

 

Een Tang Soo Do pak

We streven er naar dat alle leerlingen hetzelfde karatepak gebruiken. Bij ons train je niet alleen om te schoppen en te slaan, maar je zal ook elkaar moeten vastpakken, op de grond werpen of aan de uniformen moeten trekken. Wij als club kiezen hierbij voor de meest aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Daarom dienen karatepakken rechtstreeks bij onze club te worden aangeschaft. Dit zorgt voor uniformiteit bij trainingen, maar ook wedstrijden en andere activiteiten. De prijs van een pak is afhankelijk van de maat. 

 

Examens

De examens dienen voor aanvang van het examen contant betaald te worden. Bij het examengeld zijn materiaalkosten, zoals houten planken en dakpannen, niet inbegrepen.

 

Jeugdfonds sport en Cultuur Enschede