De Guzman Martial Art Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)6 - 40 789 687 contact@dgma.nl https://dgma.nl/_db/style/logo.png

Willem Huiting

Kyo Sa Nim Willem HuitingDe heer Willem Huiting begon met Tang Soo Do toen hij 63 was. Hij wilde zijn kennis in Martial Art vergroten en was sindsdien een waardevolle instructeur bij onze club. Hij hielp mee zoveel hij kan tijdens de lessen en waarnodig ook buiten de lesuren. Hij heeft de 2e DAN in Tang Soo Do.  

Hij was geliefd bij iedereen. Helaas moest hij ineens stoppen met alles door de diagnose ALS - een ziekte waar nog weinig bekend over is. Het verloop van de ziekte ging veel en veel te snel.

Willem wilde nog veel, zoals zijn kennis doorgeven aan de leerlingen, hen moed inspreken en stimuleren, maar hij kon ze ook streng toespreken als de kinderen weer eens niet luisterden. Willem stond altijd klaar om een les over te nemen, geholpen door assistenten, als Johan en ik naar het buitenland moesten. Zo kunnen we nog vele voorbeelden geven wat Willem gedaan heeft voor de club. Hij zal enorm gemist worden.  Op 2 februari 2022 is hij overleden.